Hjælp til Motionsudvalget

Anno 2020 har været hård at komme igennem med de mange restriktioner og forbud, der er gået ud over mange sportsaktiviteter, her i blandt også motionsafdelingen. 
Motionsafdelingen har igennem årene gennemført 555 løb plus det løse, til stor glæde for dem der har deltaget og dem der arrangerede løbende.

De sidste 3-4 år har udvalget måtte se i øjnene at stadig færre møder op til det månedlige motionsløb. Hele sidste år har udvalget kæmpet for at kunne gennemføre løbene hver gang, måske på grund af COVID-19, men alligevel svært at opleve.

Derfor er der ikke planlagt motionsløb for 2021 endnu, men skulle det ske at der kommer lidt ny energi til udvalget, er de selvfølgelig klar til at svinge flaget over målstregen igen.

Det er en rigtig kedelig nyhed og vi kan kun drømme om et mirakel.
Så skulle der sidde en ildsjæl derude et sted, som brænder for motionsløb, og måske har lidt god energi til at hjælpe motionsudvalg tilbage på sporet, så er mirakernes tid ikke forbi:-)

Den nuværende sammensætning af bestyrelsen i motionsafdelingen – to personer – har også måtte erkende at selvom ånden er redebon, så er kødet skrøbeligt, alderen trykker og det er på tide at der kommer friske kræfter til at forstærke indsatsen.

Der er brug for at supplere bestyrelsen op med 2 personer og gerne 1-2 frivillige hjælpere.

Der bliver indkaldt til årsmøde den 20. april 2021 kl. 19.00 i KFIU hallen.

Er det noget for dig eller din kollega, så vil udvalget blive glad for at høre fra dig, du hjertelig velkommen til at sende en mail til Leif Slangerup:-) eller ringe/sms på 2926 6590.