Tilmelding til turneringer

Tilmeldingen til næste års turneringer er nu åben.  Klik her for at læse mere og tilmelde dig. 

 

Midlertidigt årssnit

Det officielle årssnit for sæsonen 24-25 bliver dannet af vores IT service den 1. juli, men Stephen har dannet en midlertidig liste, som den sandsynligvis kommer til at se ud. Den kan findes her

 

Årsmøde 2024

Årsmødet blev afholdt onsdag d. 15. maj. Læs referatet her

 

Stævner

Der afvikles i løbet af året flere endagsstævner, hvor fællesskab og hygge er i højsædet. 

Læs mere om vores stævner og tilmeld dig her

Turneringer

Der afvikles flere forskellige turneringer, både hold- og enkelmandsturneringer, hvor du kan være med uanset niveau. Det kræver blot et gældende snit, som du kan spille dig til på Kvalifikationsaften, hvis du ikke har et endnu.

Læs mere om billardturneringerne her.

Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte udvalget på billardudvalget@fskbh.dk

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du besked, når vi inviterer til arrangementer.

Tilmeldingsinfo

Vi arbejder på at optimere tilmeldingssystemet, så det passer endnu bedre til alle former for tilmeldinger - men vi håber på forståelse for, at dette tager tid.

Derfor kan der være felter i tilmeldingen, som du ikke kan udfylde, fordi du mangler oplysninger på den enkelte deltager. Her er det muligt at notere ”X” i de tekstfelter, man ikke vil udfylde og ”00000000” ved telefonnummer.
Det er nødvendigt at udfylde e-mail - enten på den enkelte spiller eller på kontaktpersonen, da bekræftelse sendes hertil. Ønsker I faktura sendes denne også pr. e-mail.

Vi henstiller dog til, at der udfyldes så mange felter som muligt, så Billardudvalget får de oplysninger, der skal bruges.