Om Firmaidræt Storkøbenhavn

Firmaidræt StorKøbenhavn (FSKBH) er resultatet af en fusion den 1. januar 2010, mellem de to store københavnske firmaidrætsorganisationer FKBU og KFIU.

Hjemstedet er KFIU's idrætsanlæg på Knuthenborgvej 24, 2500 Valby.

Firmaidræt StorKøbenhavn er en sammenslutning af firmaidrætsklubber i det storkøbenhavnske område og tilsluttet Dansk Firmaidrætsforbund (Firmaidrætten).

Der er tale om en ung forening, som blev stiftet den 24. november 2009, hvor de to store københavnske firmaidrætsorganisationer Firma-Klubbernes Boldspil Union (FKBU) og Københavns Firma Idræts Union (KFIU) besluttede at fusionere.
 
Begge unioner har rødder tilbage fra 1920'erne, hvor de startede med at tilbyde de ansatte på københavnske arbejdspladser mulighed for at spille firmafodbold.

Den 1/1-2014 blev den sidste fusion en realitet da LTFI (Lyngby Taarbæk FirmaIdræt) ligeledes blev fusioneret med FSKBH så man nu havde samlet alle de tidligere Firmaunioner i en stor sammenslutning.

I takt med medlemsklubbernes ønsker og krav er der løbende sket udvikling og tilpasning af de mange forskellige idrætstilbud, som de to unioner tidligere kunne tilbyde.

Se vores foreningsbrochure

Andre tilbud fra Firmaidrætten