Om Firmaidræt Storkøbenhavn

Firmaidræt Storkøbenhavn (FSKBH) er en idrætsforening for arbejdspladser, virksomheder, firmaidrætsklubber og enkeltpersoner i Storkøbenhavn. Vi er i øjeblikket omkring 50.000 medlemmer fordelt på 250 forskellige arbejdspladser.

Vores hjemsted er KFIU's idrætsanlæg på Knuthenborgvej 24, 2500 Valby, men vi dyrker idræt og afholder events over hele Storkøbenhavn. 

Sammen med 80 andre firmaidrætsforeninger er vi en del Dansk Firmadræt, som er firmaidrættens forbund. Vi arbejder tæt sammen med Dansk Firmaidræt for at sætte danske arbejdspladser i bevægelse!

 

Vores historie

Firmaidræt Storkøbenhavn er en sammenslutning af firmaidrætsklubber i det storkøbenhavnske området. 

Der er tale om en ung forening, som blev stiftet den 1. januar 2010, da de to store københavnske firmaidrætsorganisationer Firma-Klubbernes Boldspil Union (FKBU) og Københavns Firma Idræts Union (KFIU) besluttede at fusionere. Begge unioner har rødder tilbage fra 1920'erne, hvor de startede med at tilbyde de ansatte på københavnske arbejdspladser mulighed for at spille firmafodbold.

Den 1/1-2014 blev den sidste fusion en realitet da LTFI (Lyngby Taarbæk FirmaIdræt) ligeledes blev fusioneret med FSKBH, og man nu havde samlet alle de tidligere Firmaunioner i en stor sammenslutning.

I takt med medlemsklubbernes ønsker og krav er der løbende sket udvikling og tilpasning af de mange forskellige idrætstilbud og events, som der oprindeligt blev tilbudt. Læs mere om, hvad vi tilbyder i dag under Idrætsgrene og Events
Se også vores årshjul her.

Andre tilbud fra Firmaidrætten