Som medlem af Firmaidræt Storkøbenhavn har du og dine kolleger mulighed for at få mere bevægelse ind på jeres arbejdsplads både før, under og efter arbejdsdagen. På denne side kan du især læse, om de muligheder I har for at få bevægelse og motion ind i arbejdstiden - det som vi kalder kollegamotion

Kollegamotion er den samlende og inkluderende aktive pause på arbejdet, hvor vi dyrker motion og styrKER sammenholdet, sindet og smilene sammen med vores kolleger på tværs af fag, jobfunktioner, afdelinger og fysisk formåen. Vi rykker tættere sammen og får styrket vores indbyrdes relationer, da vi er fælles om noget aktivt, sjovt og meningsfuldt. Erfaringer og studier viser, at vi får lettere ved at tale sammen og bliver mere tilfredse medarbejdere med bedre trivsel, når vi dyrker kollegamotion sammen.

Sammen med Dansk Firmaidræt og resten af firmaidrætsforeningerne i Danmark kæmper vi for, at alle skal have et aktivt arbejdsliv! Nedenfor kan du se hvilke muligheder, events og kurser, som vi i samarbejde med Dansk Firmaidræt tilbyder lige nu.

Denne side er under opdatering - og meget mere er på vej. Hvis I vil høre mere om nogen af vores tilbud eller har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os.

Book en instruktør

Ønsker I at opstarte et yogahold, hyre en løbetræner til jeres fælles løbeture eller have en ugentlig funktionel træning for hele kontoret med en motiverende træner?

Vi har bl.a. et samarbejde med Sparta og kan også hjælpe jer med at finde en instruktør til andre sammenhænge! Kontakt os for at høre mere.

Vær med i arbejdspladsernes motionsuge

Uge 41 er arbejdspladsernes motionsuge i hele Danmark. Deltag i et af vores arrangementer i løbet af ugen, book en digital instruktør helt gratis, få et aktivitetsbesøg, planlæg selv aktiviteter i løbet af ugen for din arbejdsplads og vær med til at gøre uge 41 til én stor aktivitetsfest landet over. 

 

Læs mere om arbejdspladsernes motionsuge og få inspiration til, hvordan I kan være med her. 

Få et skræddersyet besøg på jeres arbejdsplads

Som medlem af Firmaidræt Storkøbenhavn kan din arbejdsplads få et skræddersyet besøg fra os én gang om året. Vil I have en aktivitetsdag, teamdag eller teambuilding med sjove lege og øvelser, en pep-talk, et oplæg om kollegamotion eller noget helt fjerde? Vi skræddersyr besøget til jer arbejdsplads og ønsker.

 

Kontakt os for at høre mere.

Deltag gratis i kurser hos Idrætsråd Region Hovedstaden

Idrætsråd Region Hovestanden gennemfører en lang række kurser i løbet af marts og april. Du kan bl.a. tage et kursus i idrætsmassage, idrætspsykologi, stressforebyggelse, førstehjælp, styrketræning og meget mere. 

 

Læs mere og tilmeld dig til en af flere af kurserne her.

 

Hvis du eller din arbejdsplads er medlem af Firmaidræt Storkøbenhavn, kan I deltage gratis i alle kurser.

Bliv uddannet anfører for en aktiv arbejdsplads

Anføreruddannelsen er en uddannelse i bevægelse og kollegamotion, hvor du lærer, hvordan du sætter kollegamotion i gang, og hvordan I får skabet god holdånd og gjort kollegamotionen til en integreret del af kulturen på din arbejdsplads.

 

Uddannelse indeholder i alt 13 timers undervisning fordelt over fire moduler. Læs mere her.

Vær med i Firmaidræt Storkøbenhavns Tæl Skridt-kampagne

Tæl Skridt er en landsdækkende kampagne, der giver jer mulighed for at dyrke sammenholdet og få mere bevægelse og sjov konkurrence ind i arbejdsdagen. Kampagnen kører fire gange årligt.  Helt enkelt skal I samle et hold på min. tre personer og i gennemsnit  forsøge at gå mindst 10.000 skridt om dagen i løbet af de to uger. Der er fede præmier på spil!

 

Én gang om året tilbyder Firmaidræt Storkøbenhavn gratis deltagelse i en Tæl Skridt-kampagne for alle vores medlemmer. 

 

Læs mere om Tæl Skridt her.