Arbejdspladsernes Motionsuge - hvert år i uge 41

Gratis fyraftensevents mandag-torsdag

Hos Firmaidræt Storkøbenhavn kan du og dine kolleger deltage gratis i fyraftensaktiviteter mandag-torsdag i uge 41! Prøv kræfter med en ny aktivitet, få pulsen op eller ned og gør noget i fællesskab med dine kolleger! Alle fire aktiviteter er åbne for alle uanset forudsætninger, køn og alder. 

Aktiviteterne kommer til at foregå i vores hal i Valby med start kl. 16.00. Efter aktiviteten kan du og dine kolleger nyde en øl eller sodavand i vores opholdsrum!

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding af hensyn til planlægning. Læs mere om programmet og tilmeld jer længere nede på siden 👇 Først til mølle!

 

Er I friske på motion og sjov med kollegerne i uge 41?

Arbejdspladsernes motionsuge er en oplagt anledning for virksomheder og organisationer til at styrke fællesskabet og trivslen blandt medarbejdere. 

I kan nemt blive klar til motionsugen – Dansk Firmaidræt har samlet masser af inspiration og tilbud til jer. Bl.a. kan I:

👉Hoppe med på et af firmaidrættens gratis webinarer, hvor vi hjælper jer i gang med planlægningen af aktiviteter.

👉Book en digital instruktør helt gratis til et kvarters kollegamotion

👉Dykke ned i det store aktivitetskatalog, hvor du finder gåde råd og konkrete idéer til kollegamotion.

Besøg www.AMUgen.dk

Nedtællingen er i gang. Det bliver en (kollega)fest

 

Sådan kommer I i gang

✅ Overvej, hvad dine kolleger skal samles om til Arbejdspladsernes Motionsuge.

Kan I sætte en time af om onsdagen? Måske pletvis i løbet af ugen? Eller Rolls-Royce-modellen og hive en hel dag ud til sjov og aktivitet med kollegerne? Vi lover, det styrker både fællesskabet, holdånden og smilemusklerne.

 Tilmeld jer Arbejdspladsernes Motionsuge hos Dansk Firmaidræt

Jo hurtigere tilmelding, des større chance for at vinde et komplet floorballsæt til din arbejdsplads, der gør opvarmningen til motionsugen til en leg👌🏼

✅ Spred budskabet om Arbejdspladsernes Motionsuge på din arbejdsplads

Vi skal selvfølgelig have så mange kolleger med i herlighederne som muligt. Smid allerede nu datoen for motionsugen i jeres fælles arbejdskalender, eller spred budskabet via opslagstavlen eller intranettet. 

Arbejdspladsernes Motionsuge er en del af European Week Of Sports #BeActive

Louise Marholt
Udviklingskonsulent

Sted

KFIU Hallen
Knuthenborgvej 24
2500 Valby

VIND FLOORBALLUDSTYR TIL DIG OG KOLLEGERNE

Kunne det ikke være fedt at have jeres eget floorballudstyr, som er lige til at hive frem – på gangen, p-pladsen eller andre oplagte steder på arbejdspladsen? Tilmeld jer Arbejdspladsernes Motionsuge i uge 41 (helt gratis). Er er I automatisk med i lodtrækningen om hele 7 komplette floorballsæt.

Vi lover, det giver grin, puls og sjove kollegaoplevelser😎

Tilmeld hele din arbejdsplads til Arbejdspladsernes Motionsuge

Deltag gratis i fyraftensaktiviteter i KFIU-hallen mandag-torsdag

Mandag - yoga for alle

Tid: Kl. 16.00-17.30

Medbring: Tøj du kan bevæge dig i, en drikkedunk og en yogamåtte (hvis du har en - ellers kan du låne på dagen)

Start Arbejdspladsernes Motionsuge ud med at sætte fokus på dit og dine kollegers velvære. Til denne yogatime kan alle være med - trænede som utrænede, mænd som kvinder. Der vil være øvelser for både åndedræt, krop og sind - som alle kan tilpasses den enkelte. Vi slutter af med afspænding, så alle går herfra med ny energi!

Slut timen af med en velfortjent vand eller øl i vores opholdsrum.

Tilmelding

Mandag d. 9. oktober

Tilmeldingsfrist: fredag d. 6. oktober


Tirsdag - kom-og-prøv fodtennis

Tid: Kl. 16.00-18.00

Medbring: Tøj du kan bevæge dig, indendørs sko og en drikkedunk.

På Arbejdspladsernes Motionsuges dag 2 skal vi prøve kræfter mod fodtennis! Fodtennis ligner på mange måder volley, men i stedet for at spille med armene bruges ben, hoved og bryst. Der spilles med én, to eller tre spillere på hver banehalvdel og med maks. tre berøringer, inden bolden igen skal spilles over nettet.

Til dette kom-og-prøv event vil du blive introduceret til fodtennis af en dygtig instruktør fra Fodtennis Danmark med regler, tips og tricks og en masse boldberøring!

Slut timen af med en velfortjent vand eller øl i vores opholdsrum.

Tilmelding

Tirsdag d. 10. oktober

Tilmeldingsfrist: lørdag d. 7. oktober


Onsdag - kom-og-prøv pickleball

Tid: Kl. 16.00-18.00

Medbring: Tøj du kan bevæge dig, indendørs sko og en drikkedunk.

Pickleball er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden! Spillet er en blanding mellem tennis, badminton og bordtennis og kan spilles på en almindelig badmintonbane med nettet i tennishøjde. Pickleball er forholdsvis nem at gå til for folk, der ikke tidligere har prøvet kræfter med sporten - men der er også mange tekniske og taktiske udviklingsmuligheder. 

Til dette kom-og-prøv event får vi kyndig introduktion af en instruktører fra Pickleball Copenhagen. Vi garanterer to supersjove timer med masser af slag, grin og en stejl udviklingskurve undervejs. 

Slut timen af med en velfortjent vand eller øl i vores opholdsrum.

Tilmelding

Onsdag d. 11. oktober

Tilmeldingsfrist: mandag d. 9. oktober


Torsdag - høvdingeboldturnering

Tid: Kl. 16.00-18.00

Medbring: Tøj du kan bevæge dig, indendørs sko og en drikkedunk.

Til ugens sidste fyraftensaktivitet skal vi spille høvdingeboldturnering! Vi spillere i hold á seks personer (inklusiv høvding) med maks. tre indskiftningsspillere. Vi spiller i to forskellige rækker - herre og mix (min. to kvinder pr hold).  

Dyrk sammenholdet med dine kolleger og dyst mod andre arbejdspladser!

Tilmelding

Torsdag d. 12. oktober

Tilmeldingsfrist: tirsdag d. 10. oktober


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med invitationer til events og tilmelding til holdturneringer samt inspiration og gode historier ca. én gang om måneden.