Petanquestævner i Firmaidræt Storkøbenhavn

Vi spiller årligt flere stævner, bl.a. afholdes fastelavns stævne og julestævne.

Hold øje her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev - så bliver du opdateret, når vi inviterer til nye stævner.

Stævnerne afvikles enten som double- eller triplestævne med skiftende makkere, afhængigt af tilmeldte spillere.

 

Næste stævne

25-års jubilæumsstævne

I år er det 25 år siden, at den københavnske firmaidræt fik petanque på programmet. Vi markerer jubilæet ved at afholde et indendørs petanquestævne i Vestamager Petanquehal lørdag den 25. november 2023. Indbydelse til stævnet udsendes i uge 43.

Tidligere stævner

Fastelavnsstævne 2023

Lørdag den 25. Februar 2023 afholdt vi i petanque afdelingen det årlige fastelavnsstævne med tøndeslagning. Vejret var koldt og blæsende, men alligevel troppede 30 seje petanquespillere op. Vi havde en dejlig dag med 3 runder, hvor vi spillede tripler med skiftende makker. 

Efter de 3 runder spiste vi vores medbragte mad inde i Rødovres dejlige klubhus, og derefter var der tøndeslagning! Drengene fik hurtigt tønden slået ned - så de kunne heppe på pigerne, som fik mere glæde af tøndeslagningen. Måske det bliver en stor vintønde, der næste år skal afprøves af drengene.

Tak for en dejlig dag! Snart er vi i gang med årets turnering, som starter efter påske. Vi glæder os til at komme i gang!

Mange hilsener

Formanden Birthe 

Lidt billeder fra dagen

Birthe Bech
Udvalgsformand
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med invitationer til events og tilmelding til holdturneringer samt inspiration og gode historier ca. én gang om måneden.