Petanquestævner i Firmaidræt Storkøbenhavn

Næste stævne

25-års jubilæumsstævne

Den københavnske firmaidræt afviklede det første petanquestævne i maj 1998. Med et halvt års forsinkelse markerer vi 25-års jubilæet med et indendørs stævne, der holdes lørdag den 25. november 2023 kl. 10.00-16.30 i Vestamager Petanquecenter, Ugandavej 107, 2770 Kastrup (hallen er ikke opvarmet, så husk det varme tøj).

Stævneformen (double/triple) afhænger af antal deltagere, men alle er garanteret mindst 4 kampe. Alle firmaidrættens medlemmer er velkomne til at deltage. Vi gør dog opmærksom på, at pladsmæssige grunde betyder, at der maksimalt kan deltage 90 spillere, hvorfor spillere fra klubber, som normalt deltager i Petanqueafdelingens holdturnering og stævner har fortrinsret.

Takket være gode sponsorater, som bliver nævnt i spilleplanen, er prisen for deltagelse i stævnet kun 50,00 kr. pr. deltager. I prisen er inkluderet frokost med en enkelt genstand (øl, vand eller vin) samt mulighed for at vinde en af de mange præmier.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, men Amager P96, som vi lejer hallen af, sælger hele dagen øl, vin, vand, kaffe og the til rimelige priser.

Tilmelding til stævnet senest torsdag den 9. november 2023.

25 års jubilæum

Tilmelding til 25 års jubilæum - Julestævne
Tilmeldingen er overstået

Pris pr. person
Skriv fulde navn på alle deltagere under "Eventuelle bemærkninger"


Tidligere stævner

Fastelavnsstævne 2023

Lørdag den 25. Februar 2023 afholdt vi i petanque afdelingen det årlige fastelavnsstævne med tøndeslagning. Vejret var koldt og blæsende, men alligevel troppede 30 seje petanquespillere op. Vi havde en dejlig dag med 3 runder, hvor vi spillede tripler med skiftende makker. 

Efter de 3 runder spiste vi vores medbragte mad inde i Rødovres dejlige klubhus, og derefter var der tøndeslagning! Drengene fik hurtigt tønden slået ned - så de kunne heppe på pigerne, som fik mere glæde af tøndeslagningen. Måske det bliver en stor vintønde, der næste år skal afprøves af drengene.

Tak for en dejlig dag! Snart er vi i gang med årets turnering, som starter efter påske. Vi glæder os til at komme i gang!

Mange hilsener

Formanden Birthe 

Lidt billeder fra dagen

Birthe Bech
Udvalgsformand