Petanquestævner

KOMMENDE STÆVNER

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her  for at få besked om det næste stævne!

Se mere om Triple-Mesterskaber 2024 her

AFHOLDTE STÆVNER

Fastelavnsstævne 2024

Med dejligt solskin og højt humør holdt 32 glade petanquespillere den årlige fastelavns turnering på banerne ved Jyllingevej i Rødovre.

Vi startede dagen med at  banerne for vinterens affald, blade og kogler. Så er vi varme til at spille!

Vi spiller i dag 3 kampe med skiftende makker. Det første 2 kampe spilles inden den medbragte mad og efterfølgende blev det slået katten 

af tønden.

Pigerne startede, da de altid er meget længe om at få det sidste af tønden slået ned. Men alligevel blev drengene færdig længe før pigerne.

Det endte med at Kurt måtte skære i det sidste stykke træ for at vi kunne blive færdige.

Katte dronning blev Asger og Sanne og Kattekonge blev Kim Gylling og Sanne - godt slået.

Så spiller vi sidste kamp og efter 3. kamp overrækkes præmier til: 

3. præmie til Villy fra RKS

2. præmie til Henrik fra Radiometer og

1. præmie til Gitte fra Rødovre.

Hjertelig tillykke.

Der er snart være opstart på sommerturneringen, som planlægges af bestyrelsen medio marts.

Petanque-hilsen

formanden Birthe

Billeder fra Fastelavnsstævne 2024

Jubilæumsstævne 25 år 2023

Så blev der afholdt jubilæumsstævne den 25/11-23 med 53 deltagere ude i Vest Amager petanque hal. 6 deltagere måtte desværre melde fra dagen inden. 

Turneringen blev spillet som triple turnering med 5 runder og skiftende makker. 

Vi startede med at spille kl.10:15. Efter 3 runder spiste vi det indkøbte smørrebrød med øl, vand eller vin til. De sidste 2 runder blev efterfølgende spillet og cirka kl.15.30 kunne vi udråbe dagens vindere. Vinder blev Henriette fra Nordea, nr. 2 blev Bjarne fra PET-Balls og nr. 3 blev Bjarne fra RIF og med fine præmier. Marianne fra SAS fik også en præmie som nr. 4.

Da det jo var et 25 års jubilæum var vi så heldige, at vi fik flere sponsorater så vi kunne uddele endnu flere gaver. Først gaver til de 3 personer, som i sin tid var med til at starte Firmaidræt petanque nemlig Jette fra RKS, Jørgen fra Nordea og Bo fra Radiometer. De fik hver en lille nøglering med navn, jubilæum indgraveret samt et gavekortet som SAS restauranten sponserede. Så blev det tid til omdeling af resten af sponsoraterne som blev sponseret af Radiometer, Nordea, Sas petanque, TIK, STARK og DR. Alle fik gaver med hjem så håber, at alle har  haft en dejlig dag. 

Tak for i år og rigtig glædelig jul med godt nytår, glæder os til vi ses i det nye år - husk næste stævne bliver fastelavnsstævnet den 17. februar 2024 i Rødovre. 

Bestyrelsen petanque

Billeder fra jubilæumsstævne 2023

Fastelavnsstævne 2023

Lørdag den 25. Februar 2023 afholdt vi i petanque afdelingen det årlige fastelavnsstævne med tøndeslagning. Vejret var koldt og blæsende, men alligevel troppede 30 seje petanquespillere op. Vi havde en dejlig dag med 3 runder, hvor vi spillede tripler med skiftende makker. 

Efter de 3 runder spiste vi vores medbragte mad inde i Rødovres dejlige klubhus, og derefter var der tøndeslagning! Drengene fik hurtigt tønden slået ned - så de kunne heppe på pigerne, som fik mere glæde af tøndeslagningen. Måske det bliver en stor vintønde, der næste år skal afprøves af drengene.

Tak for en dejlig dag! Snart er vi i gang med årets turnering, som starter efter påske. Vi glæder os til at komme i gang!

Mange hilsener

Formanden Birthe 

Billeder fra fastelavnsstævne 2023