Krüger Stafetten / Christiansborg Rundt

- Få 20% rabat på jeres tilmelding som medlem af Firmaidræt Storkøbenhavn

Svøm i Københavns kanaler med os og dine kollegaer

Sæt kryds i kalenderen fredag den 25. august! Her inviterer SvømDanmark nemlig Firmaidræt Storkøbenhavns medlemmer til at deltage i Krüger Stafetten til TrygFonden Christiansborg Rundt. Kom og oplev en helt særlig svømmefest, hvor motion, sundhed, samvær og hygge går hånd i hånd.

 

Hvorfor lige vælge Krüger Stafetten?

Over 3000 svømmere deltager hvert år i Krüger Stafetten og svømmer den smukke rute rundt om Christiansborg med start og slut ved Den Sorte Diamant. Konceptet er, at hold på fire personer sammen når rundt om Borgen ved at svømme en fjerdedel hver.

Den første svømmer bærer et gummiarmbånd om håndleddet, og giver det videre til den næste på holdet ved skiftestedet. 500 m er en overskuelig distance for de fleste, så her kan alle vandhunde være med. Læs mere om Krüger Stafetten HER.

Det er en unik oplevelse for dig og dine kollegaer
Krüger Stafetten er en oplagt social aktivitet for dig og dine kollegaer, hvis I kan lide at bevæge jer i vand. I får en uforglemmelig oplevelse sammen, der kan bruges til at styrke jeres forbund - både internt og eksternt. Hvis ikke alle dine kollegaer er glade for vand, er der også plads til heppekor - det kræver ikke billet. Heppekoret kan enten står klar ved målstregen eller følge de svømmende kollegaer hele vejen rundt langs kanalen.

Det kan styrke fællesskabet på jeres arbejdsplads
I SvømDanmark vil vi gerne bidrage til at øge fællesskabet mellem alle som er del af Dansk Firmaidræt. Når Krüger Stafetten er forbi, forvandler eventpladsen sig fredag aften til de perfekte rammer for den en hyggelig firmafest. Her kan vi nyde en sommeraften i København med god mad, livemusik og synet af hundredvis af nattesvømmere, der svømmer gennem kanalen med selvlysende havtasker i alle regnbuens farver.

Det er også markedsføring
Når I deltager i Krüger Stafetten, kan I også bruge det eksternt og rent brandingmæssigt. Jeres arbejdsplads får chancen for at synliggøre jer overfor de mange tusinde aktive og motionsglade svømmere, der deltager i eventet. Samtidig kan I også netværke med de andre deltagende virksomheder.

HER kan I finde en værktøjskasse med materiale, som I frit kan bruge på jeres kanaler til at invitere kollegaerne.

Så tag dine kollegaer under armen, og få en dag med masser af grin, motion og hygge.

 

Program fredag d. 25. august

14.00-16.30

Registrering er åben

16.00-17.30

Se med fra kanten af kanalen, når starten går til heats med de individuelle svømmere. Nyd den gode

stemningen på pladsen med en kop god kaffe eller koldt drikkevand fra vandbaren.

18.10-18.45

Krüger Stafetten for virksomheder

19.00-22.00

Fællesspisning, live musik og hygge i det store telt.

19.30

Præmieoverrækkelse til de hurtigste individuelle svømmere og hold i Krüger Stafetten

20.30

Nattesvømning starter. Oplev det smukke syn af farvede lys i kanalerne, når hundredvis af svømmere begiver sig gennem kanalerne med selvlysende havtasker. I kan også selv være med!

22.00

Tak for i dag!

 

Rabat og tilmelding

Krüger Stafetten (for arbejdspladser):
Tid: fredag den 25. august 2023
Sted: Den Sorte Diamant
Rute: Se ruten her
Standardpris: 1.000 DKK for et hold (efter den 31. juli er prisen 1.100 DKK)

SvømDanmark giver 20% rabat til Firmaidræt Storkøbenhavns medlemmer – gælder tilmelding både Krüger Stafetten og alle andre svømmedistancer i TrygFonden Christiansborg Rundt frem til den 1. august 2023!
Rabatkode: Kontakt copenhagenswim@svoem.dk 

Firmaer med 10+ deltagere: Kontakt copenhagenswim@svoem.dk for samlet reservation af slots
Læs alt om Krüger Stafetten og start tilmelding HER

Sted

Mødested: Den Sorte Diamant