Ny studentermedhjælper i Firmaidræt Storkøbenhavn

13. maj 2024

Velkommen til Clara Vestergaard Lund, ny studentermedhjælper i Firmaidræt Storkøbenhavn 

Ny studentermedhjælper i Firmaidræt Storkøbenhavn 

Laura giver stafetten videre til Clara Vestergaard Lund. D. 8. maj 2024 startede Clara som ny studentermedhjælper i Firmaidræt Storkøbenhavn. Clara skal i samarbejde med vores to fastansatte, studentermedhjælper og frivillige bestyrelse varetage både administrative og praktiske opgaver. Claras primære opgaver vil bestå af administration samt medlemsservice vedrørende booking af badminton- og tennisbaner. Desuden har Clara ansvaret for kommunikationen på hjemmesiden, nyhedsbreve samt sociale medier. Clara skal samtidig være i tæt samarbejde med vores udviklingskonsulent og bidrage til udvikling, planlægning og afvikling af events.   

Når Clara ikke er at finde på kontoret, befinder hun sig på Københavns Universitet, hvor hun er i gang med første år af kandidaten i Humanistisk-samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab. Derudover studerer hun Psykologi som sidefag. Clara har altid haft foreningslivet tæt inde på sit liv. Både privat og på arbejdsfronten. Hun har i en stor del af sit liv spillet håndbold og været træner for diverse ungdomshold i Nyborg GIF på Fyn. Derudover har hun brugt mange af sine sommerferier på at skabe smil og glæde til en masse håndboldglade børn på håndboldskoler. Desuden har Clara tidligere siddet som studentermedhjælper i en håndboldklub, hvor hun bidrog til udviklingen af foreningen, samt inklusion af udsatte børn og unge til foreningerne.

Det siger Clara om sin nye stilling

”Idræt og foreningslivet er efterhånden blevet en del af min identitet. Alle de gode minder, oplevelser og venskaber, som jeg har skabt gennem foreningslivet, betyder enormt meget for mig. Jeg har altid elsket at dyrke idræt og især at mærke glæden i holdfællesskaber. Jeg har en stærk interesse i, at andre skal mærke den følelse og glæde, som idræt og bevægelse giver og ikke mindst at skabe og mærke fællesskabsfølelsen i idræt og bevægelse. Som studentermedhjælper ser jeg frem til at vokse sammen med Firmaidræt Storkøbenhavn, samt være med til at inspirere flere til at opdage glæden ved idræt."