Nyt ansigt i Firmaidræt Storkøbenhavn!

14. november 2022

Velkommen til Mathilde Risom Mathiasen, Firmaidræt Storkøbenhavns nye udviklingskonsulent

 

 

Ny udviklingskonsulent i Firmaidræt Storkøbenhavn

Den 1. november startede vores helt egen udviklingskonsulent, Mathilde Risom Mathiasen, der frem mod 2025 skal drive udviklingen af Firmaidræt Storkøbenhavn. Mathildes primære opgaver bliver at udvikle vores eksisterende idrætter, stå i spidsen for opstart af nye aktiviteter, planlægge og afvikle fede events, varetage kontakten til lokale arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner i Storkøbenhavn - samt generelt bidrage til at Firmaidræt Storkøbenhavn er og bliver den foretrukne samarbejdspartner for arbejdspladser i Storkøbenhavn, når det handler om idræt og bevægelse! Derudover er Mathilde ansvarlig for vores kommunikation, markedsføring og sociale medier.

Mathilde er nyuddannet kandidat i idrætsvidenskab og samfundsfag fra Aarhus Universitet og har desuden altid været en del af foreningslivet som både udøver, træner, bestyrelsesmedlem og ansat. I foråret 2022 var Mathilde praktikant i KL, hvorefter hun forelskede sig i København. Hun bor nu på Nørrebro med sin kæreste og to roomies.

 

Det siger Mathilde om sin nye stilling

"Mit hjerte banker for idræt og bevægelse, og jeg har fået flertallet af mine bedste venner og mit livs oplevelser derigennem. I dag ser jeg idræt som et pusterum fra min til tider hektiske hverdag, der alt efter aktiviteten giver mig energi, glæde, sammenhold, velvære, udfordring og god samvittighed. Min største ambition med min rolle som udviklingskonsulent i Firmaidræt Storkøbenhavn er at skabe de optimale rammer og muligheder for, at flertallet af medarbejdere, ledere osv. på de københavnske arbejdspladser oplever et lignende pusterum ved at være aktive med kollegaer og dyrke sammenholdet.

Heldigvis har jeg i forbindelse med mit studiejob som sportsansvarlig hos Aarhus Universitets-Sport allerede en del erfaring med at engagere endnu flere i idræt og bevægelse gennem foreningsudvikling, events og samarbejde. Den væsentligste forskel er dog, at mit fokus er skiftet fra at være på universitetsstuderende til nu særligt at være på arbejdspladser. Jeg glæder mig helt vildt til at møde en masse aktive arbejdspladser - og desuden gøre mit for, at det bliver endnu sjovere og nemmere at dyrke idræt med kollegaer og medstuderende i Storkøbenhavn!"

 

Har du og dine kolleger et ønske til en bestemt idrætsaktivitet, eller ønsker I at blive mere aktive på din arbejdsplads? Så tøv ikke med at tage fat i Mathilde på mm@fskbh.dk eller på tlf. 24 63 76 27.

Mathilde har desuden sørget for, at vi nu er at finde på både LinkedIn og Instagram, hvor vi fremover vil dele mere fra vores idrætter, aktiviteter og events - så skynd dig ind og følg med:
Instagram: @firmaidraet_storkoebenhavn
LinkedIn: @Firmaidræt Storkøbenhavn
Facebook: @Firmaidræt StorKøbenhavn - fskbh.dk

#dyrksammenholdet