Nyt ansigt i Firmaidræt Storkøbenhavn!

11. august 2023

Velkommen til Louise Marholt, Firmaidræt Storkøbenhavns nye udviklingskonsulent

 

 

Ny udviklingskonsulent i Firmaidræt Storkøbenhavn

Den 1. august startede vores nye udviklingskonsulent, Louise Marholt, der overtager stafetten efter Mathilde og frem mod 2025 skal drive udviklingen af Firmaidræt Storkøbenhavn. Louises primære opgaver bliver at udvikle vores eksisterende idrætter, stå i spidsen for opstart af nye aktiviteter, planlægge og afvikle fede events, varetage kontakten til lokale arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner i Storkøbenhavn - samt generelt bidrage til at Firmaidræt Storkøbenhavn er og bliver den foretrukne samarbejdspartner for arbejdspladser i Storkøbenhavn, når det handler om idræt og bevægelse! Derudover er Louise ansvarlig for vores kommunikation, markedsføring og sociale medier.

Louise kommer fra en stilling som projektleder i Cyklistforbundet og har tidligere arbejdet som idrætskonsulent og -koordinator hos DGI Nordsjælland. Hun brænder for idræt og bevægelse, og har altid været en del af det frivillige foreningsliv som udøver, træner og bestyrelsesmedlem. 
Louise bor på Nørrebro med sin kæreste og deres kat.

 

Det siger Louise om sin nye stilling

"Idræt og bevægelse har altid været en stor del af mit liv, og jeg kan ikke forestille mig en hverdag, hvor jeg ikke er aktiv på den ene eller anden måde. Jeg har fået de tætteste venskaber og en masse fantastiske oplevelser gennem idræt, og jeg brænder for at give den glæde og lyst til motion, sundhed og fællesskab videre. Som udviklingskonsulent ønsker jeg at være med til at skabe rammerne og mulighederne for, at endnu flere medarbejdere i de københavnske virksomheder får positive oplevelser med idræt, der er med til at forbedre deres fysiske og mentale sundhed, samt forstærke fællesskabet. Jeg glæder mig til at arbejde tæt med de frivillige, møde en masse aktive arbejdspladser og være med til at skabe de bedste rammer for aktiviteter i Storkøbenhavn."

 

Har du og dine kolleger et ønske til en bestemt idrætsaktivitet, eller ønsker I at blive mere aktive på din arbejdsplads? Så tøv ikke med at tage fat i Louise på lm@fskbh.dk eller på tlf. 24 63 76 27.

Du kan også følge med på vores sociale medier: 
Instagram: @firmaidraet_storkoebenhavn
LinkedIn: @Firmaidræt Storkøbenhavn
Facebook: @Firmaidræt StorKøbenhavn - fskbh.dk

#dyrksammenholdet