Studentermedhjælper med fokus på fodbold

11. november 2023

Velkommen til Emil Skov Heede, ny studentermedhjælper med fokus på fodbold i Firmaidræt Storkøbenhavn

Emil Skov Heede startede som ny studentermedhjælper hos Firmaidræt Storkøbenhavn d. 1. november. Emil skal i samarbejde med vores to fastansatte, studentermedhjælper og vores frivillige bestyrelse arbejde med administrative og praktiske opgaver. Han er ansat med fokus på fodbold, og skal sammen med fodboldudvalget være med til at planlægge, afvikle og videreudvikle de kommende fodboldturneringer, både indendørs og udendørs. Som studentermedhjælper vil Emil også varetage opgaver indenfor kommunikation via hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier.

Når han ikke er på kontoret, så er Emil studerende ved København Universitet med hovedfag i idræt, men er i sommeren 2023 startet på sidefag i psykologi. Udover studierne spiller Emil selv fodbold, og har også arbejdet som fodboldtræner. Han har interesse indenfor mange idrætsgrene, og har selv prøvet kræfter med flere forskellige, men han brænder for fodbolden og foreningslivet.

Det siger Emil om sin nye stilling

"Jeg har altid dyrket idræt i mange former, hvad end det har været fodbold, badminton eller gymnastik. Det har givet mig mange gode oplevelser, og har gjort at jeg værdsætter at bevæge mig i min dagligdag. Samtidig oplever jeg en helt utrolig fællesskabsfølelse når vi bevæger os sammen, som jeg under alle mennesker at opleve. Glæden ved at dyrke idræt og bevægelse, hvad enten det er med venner, kollegaer eller medstuderende håber jeg at kunne viderebringe som studentermedhjælper hos Firmaidræt Storkøbenhavn."