Tid til optælling af Kollegamotion

19. december 2023

Kollegamotion er alle de aktiviteter, bevægelse og motion, som I (to eller flere) laver sammen som kollegaer. Kan I sætte tal på?

Vi håber, du har lyst til at bruge fem minutter på at hjælpe os med en vigtig opgave. Vi arbejder nemlig for at skabe de bedste rammer for Kollegamotion på arbejdspladser i Storkøbenhavn. Derfor vil vi gerne have et billede af, hvor meget Kollegamotion der bliver dyrket på din arbejdsplads.

Det er nemt at lave optællingen. Følg blot nedenstående link og udfyld felterne.


Kollegamotion er alle de aktiviteter, bevægelse og motion, som I (to eller flere) laver sammen som kollegaer. Det kan være fællesmotion en fast ugedag, faste gå-grupper, pauseaktiviteter, motionskampagner, Tæl Skridt eller lignende. 

Kollegamotion tæller med i vores optælling, så snart der er tale om tilbagevendende aktivitet, hvilket betyder, at kollegaer bare skal have været aktive sammen minimum 2 gange i løbet af året. Desuden skal aktiviteten være betalt gennem en personaleforening, selvstændigt af kollegerne eller ved at din arbejdsplads giver arbejdstid for jeres motionsmuligheder. 

Jeres optælling giver automatisk en medlemsstatus i vores forening, som betyder, at de aktive kollegaer, I registrerer, også kan deltage til vores årlige generalforsamling.

Tilbud til din arbejdsplads

Som tak for hjælpen for din optælling har vi samlet en række fordele til dig og dine kolleger. Vi kan fx friste med: 

  • Gratis aktivitetsbesøg til Arbejdspladsens motionsugen 2024
  • Gratis Tæl Skridt kampagne i uge 17+18
  • Særpris på Anføreruddannelsen


Se alle fordele - klik her

Har du en kollega, som kender mere til kollegamotion på din arbejdsplads, så håber vi, du vil sende dette link videre til rette vedkommende.

På forhånd mange tak for hjælpen og din tid.

I er som altid meget velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for hjælp til registreringen eller har spørgsmål hertil.