Tid til optælling af kollegamotion

14. december 2022

Kollegamotion er alle de aktiviteter, bevægelse og motion, som I (to eller flere) laver sammen som kolleger. Det kan være fællesmotion en fast ugedag, faste gå-grupper, pauseaktiviteter med kolleger, motionskampagner eller lignende. Ved at registrere kollegamotion på din arbejdsplads hjælper du os med at skabe de bedste rammer for aktivitet på arbejdspladser i Storkøbenhavn. I får desuden en række fordele og tilbud, når I har registreret jer.

Kære alle,

Vi håber, I har lyst til at bruge fem minutter af din tid på at hjælpe os med en vigtig opgave. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer for kollegamotion på arbejdspladser i Storkøbenhavn. Derfor vil vi gerne have et billede af hvor meget kollegamotion, der bliver dyrket ude på din arbejdsplads.

Kollegamotion er alle de aktiviteter, bevægelse og motion, som I (to eller flere) laver sammen som kolleger. Det kan være fællesmotion en fast ugedag, faste gå-grupper, pauseaktiviteter med kolleger, motionskampagner eller lignende. 

Kollegamotion tæller med i vores optælling, så snart der er tale om tilbagevendende aktivitet. Desuden skal aktiviteten være betalt gennem en personaleforening, selvstændigt af kollegerne eller ved at din arbejdsplads giver arbejdstid for jeres motionsmuligheder.


Hvordan optæller jeg?

Det er meget nemt at lave optællingen. Følg blot nedenstående link og udfyld felterne.

Optæl kollegamotion - klik her

 

Tilbud til din arbejdsplads

Som tak for hjælpen for din optælling har vi samlet en række fordele til dig og dine kolleger. Vi kan fx friste med:

  • Gratis deltagelse til kampagne 2 i Tæl Skridt i 2023 (24. april – 7. maj)
  • Særpris på firmaidrættens spritnye anføreruddannelser
  • Få et gratis aktivitetsbesøg (fysisk eller digitalt) til Arbejdspladsernes Motionsuge i 2023.


Se alle fordele - klik her

Har du en kollega, som kender mere til kollegamotion på din arbejdsplads, så håber vi, du vil sende denne forespørgsel videre til rette vedkommende.

På forhånd mange tak for hjælpen og din tid.

 

I er som altid meget velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for hjælp til registreringen eller har spørgsmål hertil.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med invitationer til events og tilmelding til holdturneringer samt inspiration og gode historier ca. én gang om måneden.