Firmaidræt Open 2024

Dyrk sammenholdet til Firmaidræt Open i Roskilde i 2024

Styrk fællesskabet på din arbejdsplads gennem aktive oplevelser. Meld jer på banen til Firmaidræt Open – idrætsstævnet for alle med hang til god stemning, sammenhold og sjove aktiviteter.

 

Dyrk sammenholdet – vær en del af en unik idrætsoplevelse
Brug én eller tre dage med dine kolleger til Firmaidræt Open i Roskilde – så rejser du med garanti hjem til med uforglemmelige minder i rygsækken efter en energifyldt event, der gør dig rigere på oplevelser – både på og uden for banen.

Hvert år mødes hundredvis af kolleger fra hele landet til Firmaidræt Open, der bliver afholdt i forskellige byer landet over. I år går turen til Roskilde den 7.—9. juni 2024, og her kan alle være med.

Spar 20% med vores Early Bird-rabat
Melder du dig og dine kolleger/venner på banen senest den 19. marts 2024, sparer I hele 20% på aktivitetsdeltagelsen.

Vælg mellem hele 11 sjove aktiviteter. Både dem, der sender din puls i vejret og hvor sveden pibler frem på panden. Og dem, der kræver et koncentreret sind og et skarpt fokus 

Dét kan I forvente
Tager du dine kolleger med til Firmaidræt Open, kan I bl.a. se frem til:

  • Spændende aktiviteter, der passer til alle niveauer.
  • Idrætsoplevelser der styrker samarbejdet – og giver jer noget at tale om på arbejdspladsen
  • Netværksmuligheder – mød andre arbejdspladser, der også prioriterer at dyrke sjove og aktive oplevelser sammen.

Er det noget for din arbejdsplads? Så tag dine kolleger under armen – og skab uforglemmelige øjeblikke og styrk sammenholdet på arbejdspladsen på en helt ny måde. Og nu topper vi endda den hyggelige stævnestemning og -weekend med et brag af en aftenfest.