Firmaidræt Open 2023

Kampprogram badminton Resultater badminton

OBS: Kamprækkefølgende i Stævneplanner er ikke korrekt. Den korrekte rækkefølge findes i pdf-filen.

Tilmeldingsfristen er passeret. 

Ønsker I at tilmelde jer spisning og fest efter stævnet, skal I kontakte Mathilde på mm@fskbh.dk.

Dyrk sammenholdet til Firmaidræt Open

Boost dit humør, send din puls i vejret – og gør det sammen med dine kolleger til Firmaidræt Open. Et åbent idrætsstævne med aktiviteter for alle. Både dig, der er vild med fart over feltet og sved på panden – og dig, der dyrker idræt med et koncentreret sind og en rolig hånd. Uanset hvad, så rejser du og kollegerne hjem med rygsækken propfyldt med gode minder, der styrker sammenholdet på jeres arbejdsplads.

Spil badminton, fodbold og håndbold i Rødovre Hallen

Sammen med Dansk Firmaidræt inviterer Firmaidræt Storkøbenhavn til badminton, fodbold og håndbold i Rødovre Hallen lørdag d. 3. juni 2023. Stævnerne starter kl. 9 (badminton) eller kl. 10 (fodbold og håndbold) og varer hele eftermiddagen. Efterfølgende mødes vi til fællesspisning og samvær på Damhuskroen "The Old Irish Pub", som ligger lige i nærheden.

Læs mere om badmintonstævnet og tilmeld dit hold her

Læs mere om fodboldstævnet og tilmeld dit hold her

Læs mere om håndboldstævnet og tilmeld dit hold her

Socialt samvær & forplejning

Der vil på dagen være mulighed for at købe mad og drikkelse i cafeteriet på stedet.

Der vil være fælles fest for Firmaidræt Open-deltagere i fodbold, badminton og håndbold! Der serveres en buffet fra kl. 18.00 – 20.00 inkl. fri fadøl (Carlsberg pilsner) og eller sodavand. Der er DJ og et bølgende/rockende dansegulv, hvor de sidste kræfter kan bruges sammen med kollegaerne og alle de nye bekendtskaber fra banen.

Menuen er: helstegt oksesteg, glaseret skinke, frikadeller, flødekartofler, kartoffelsalat, bulgursalat, lækker grøn salat, 2 slags dressing og hjemmebagt brød - giv endelig lyd, hvis du har allergener eller andre præference ift. menuen. Der kan købes specialøl, drinks og cocktails i baren. Mulighed for at bestille øl- og drinksbilletter for kun 50,- kr. per stk. (værdi op til 65). 

Festen holdes på Damhuskroen - The Old Irish Pub, Roskildevej 244, 2610 Rødovre. 9 min fra Rødovre Hallen.

Pris for festen, inkl. mad og fri øl/vand i 2 timer: Kr. 249,- pr. person. Tilmelding til fællesspisning foregår sammen med tilmeldingen til stævnet.

 

Overnatning
Der er masser af muligheder i Rødovre og omegn. Det kunne være Absalon Camping som har hytter, men der er også masser af hotel muligheder. Se det her.

Firmaidræt Open/Dansk Firmaidræt eller Firmaidræt Storkøbenhavn, har ingen anden medvirken i disse overnatninger end denne henvisning, og alt foregår mellem jer og hotel. Vær derfor selv opmærksom på priser og evt. afbestillingsregler med mere.

Aktiviteter for alle – i hele landet

Er du ikke så meget til badminton, fodbold eller håndbold? Frygt ej, der findes masser andre af idrætsgrene, du kan dyrke til Firmaidræt Open på en af de andre lokationer.

10 lokale firmaidrætsforeninger byder velkommen som arrangører i samarbejde med Dansk Firmaidræt
12 idrætter kan du og dine kolleger og venner dyrke
15 stævner over hele landet

Saml alle medarbejdere til ét stævne – eller grib chancen for at hive titlen som Firmaidræt Open-mestre hjem i en række idrætter ved at deltage i flere stævner.

Find Firmaidræt Open-stævner i de andre byer her: Firmaidræt Open 2023

 

Mathilde Risom Mathiasen
Udviklingskonsulent

TIDSPUNKT

Lørdag d. 3. juni

Badminton: kl. 9-17

Fodbold: kl. 10-17

Håndbold: kl. 10-17

Sted

Rødovre Hallen
Rødovre Parkvej 425
2610 Rødovre

PRIS

Badminton: 

Kr. 155,- pr. double

 

Fodbold: 

5-mands hold kr. 830,- pr. hold
7-mands hold kr. 1150,- pr. hold

 

Håndbold

Kr. 1.150,- pr. hold

 

Tilmeld dig senest den 3. marts, og spar min. 20 % med Early Bird-rabat.

TILMELDINGFRIST

Senest d. 12. maj kl. 23.59

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med invitationer til events og tilmelding til holdturneringer samt inspiration og gode historier ca. én gang om måneden.